Kako do sajta?

Web sajt ne predstavlja više samo potrebu da imate web sajt, već sve više dobija marketinški značaj i utiče na bolje pozicioniranje i poslovanje vaše firme.

Važno je da izradu web sajta prepustite profesionalcima koji ne misle samo na izgled web sajta već da preko web sajta povećate promet proizvoda ili usluga.

Pravilnom upotrebom programerskih alata i dizajnerskih veština izrade web sajta moguće je približiti vaše proizvode ili usluge posetiocima sajta.
Naš tim pruža kompletnu uslugu izrade web sajta za velika i mala preduzeća.

Zašto baš mi?

– zato što ne radimo web sajtove po šablonima,
– imamo dugogodišnje iskustvo izrade web sajtova,
– registrovano smo preduzeće,
– poslove definišemo Ugovorom,
– crtamo sopstveni dizajn – pišemo programski kod.

Zato što završavate sve na jednom mestu:
web sajt, logo, pripremu materijala za štampu, internet marketing.
Zakažite sastanak da popričamo o izradi web sajta.

1: Odaberite Model Sajta

Odaberite model sajta koji najviše odgovara vašim potrebama. Predstavljamo vam više od 100 modela gotovih sajtova medju kojima ćete naći najrazličitije tipove sajtova koji odgovaraju svačijim potrebama.

2: Prilagodjavanje Vašim Potrebama

Nakon odabira modela sajta, model se prilagodjava vašim potrebama, odnosno umesto teksta, slika, kategorija i ostalog sadržaja na Demo verziji, ubacuje se vaš sadržaj po vašoj želji.

3: Gotovo!

Vaš sajt se nalazi na internet adresi koju ste vi odabrali i spreman je za sve vaše korisnike. Ovo je najbrži, najmoderniji i najelegantniji način da dodjete do svog sajta. Mi vam garantujemo kvalitet, brzinu i sigurnost.

Prilagodjeni svim ekranima

Svi naši web sajtovi su prilagodjeni svim dimenzijama ekrana, odnosno ukoliko sajt gledate putem mobilnog telefona, on se automatski prilagodi za tu veličinu ekrana.

Najmoderniji Dizajn

Naši sajtovi poseduju najmoderniji dizajn po ugledu na vodeće svetske web sajtove. Konstantno pratimo trend web dizajna i unapredjujemo naše modele.

Optimizovani za Google

Optimizovan sajt znači da izlazite medju prvim rezultatima pretrage. U naše modele sajtova smo uložili puno vremena i truda da bi svi naši sajtovi bili potpuno optimizovani i uvek u vrhu pretrage.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *