Izrada web sajta

Web Dizajn

Kompletna rešenja Web Dizajna. Svi naši modeli sajtova su dizajnirani po najmodernijim principima web dizajna. Vaš sajt je vaš Digitalni Izlog i mesto gde se vi predstavljate vašim korisnicima i zato je bitno da izgled sajta bude profesionalan i da ostavlja snažan i dobar utisak.

Web Dizajn

Vaš web sajt je ogledalo vaše firme na internetu. Većina korisnika pre nego što kontaktira odredjenu firmu, prvo pogleda njen sajt i zato je bitno da web sajt bude atraktivan i upečatljiv.

Mi posvećujemo veliko vreme izradi dizajna sajta jer to smatramo ključnim faktorom za uspeh kod korisnika.

Konstantno prateći svetske trendove u web dizajnu, svojim klijentima nudimo najmodernija i najsavremenija rešenja izrade web sajta.

Pored izrade dizajna za web sajt, bavimo se i izradom dizajna reklamnih banera i bilborda, pravljenjem reklamnih video snimaka, promotivnih postera i flajera kao i profesionalnim uredjivanjem i vodjenjem stranica na društvenim mrežama.

Responsive Design

Responsive Deisgn znači da se izgled sajta automatski prilagodjava veličini uredjaja sa kojeg se koristi, odnosno vaš web sajt izgleda atraktvno i pregledno i na desktop računaru, i na tabletu i na mobilnom telefonu.

Svi naši modeli web sajtova imaju responsive design.

Web sajtovi koji imaju responsive design se bolje kotiraju na Google pretražvaču odnosno izlaze u vrhu rezultata pretrage i samim tim su posećeniji.

Admin Panel

Svi naši Web Sajtovi se dobijaju po principu “Ključ u ruke” odnosno sa admin panelom kreiranim za taj web sajt.

Pristupom u admin panel Vi možete lako i brzo ubacivati nov sadržaj na vaš sajt (slike, tekstove, kategorije), menjati boje i potpuno sami održavati vaš sajt i time štedite novac i vreme.

Ne zavisite od programera koji održava vaš sajt i nije vam potrebno kompijutersko znanje da biste održavali sajt jer je admin panel jednostavno napravljen da svi mogu da ga koriste.

Po završetku izrade sajta, dobijate uputsvo za korišćenje admin panela kao i kratku obuku i na taj način postajete potpuno nezavisni u održavanju vašeg sajta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *