Koliko košta optimizacija?

Optimizacija može koštati dosta, ali ni blizu onome koliko bi koštala mesečna reklama u nekom mediju, ni blizu koliko bi koštala reklama na televiziji, ni blizu koliko bi koštao bilbord na iole prometnom mestu u gradu. Kontaktirajte nas i dobićete besplatnu procenu svih troškova optimizacije i kampanje, a rezultati su sigurni.

Svakim danom se pojavljuje sve više sajtova koji su Vaša direktna konkurencija, a svi oni već koriste ili će početi da koriste optimizaciju. U 2018. godini, sajt bez optimizacije je sajt koji ne postoji. Budite primećeni, zadržite postojeće i osvojite potencijalne klijente! Ulaganje u SEO je ulaganje u budućnost Vašeg poslovanja.

Ukoliko Vaš sajt nije u prvih 10 rezultata na Google-u, svakodnevno gubite dragocene posetioce sajta i potencijalne kupce prepuštate svojoj konkurenciji! Razlika između desete i jedanaeste pozicije na guglu je drastična. Na drugu stranu retko ko odlazi.

U naše osnovne delatnosti spadaju optimizacija (SEO) i dizajniranje web sajtova pri čemu koristimo najnovija i tehnološki inovativna rešenja. Javite nam se za besplatnu procenut stanja Vašeg vebsajta ili sami proverite na pingdomu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *