Dizajn u Adobe Photoshop

Za dizajniranje stranice se najčešće koristi Adobe Photoshop – ili jednostavno Photoshop, i to je program za grafičko editovanje i razvoj a napravila ga je firma Adobe Systems. Trenutno je vodeći proizvod na tržištu softwera za manipulaciju slika i bitmapa. Često se opisuje kao „industrijski standard“ za grafičke profesionalce. Svakako predstavlja neizbježan alat za izradu grafičkog sadržaja web stranica bilo da se radi o slici, logo ili gumbu. Ono što Photoshop čini idealnim za profesionalce i amatere u fotografiji i dizajnu su snažne veze sa drugim programima za media editovanje i animaciju. Photoshop koristi svoj vlastiti format za čuvanje slika .PSD (Phosothop Dovument) – time se omogućava nastavak rada sa svim elementima unutar projekta. Photoshop je pixel-based editor slika pa može koristiti razne modele boja: RGB, lab, CMYK, grayscale, binarne bitmape, duotone. Ima sposobnost čitati i pisati vektorske zapise kao što su: .EPS, .PNG, .GIF, .JPEG. Ima sposobnost izrade 3D modela i oblika – što otvara sasvim nova vrata u smislu dizajna.

U našoj ponudi možete naći atraktivan grafički dizajn koji će privući posetioce na vaš sajt i zabaviti ih svojim sadržajem. Dizajn je ono što dočekuje posetioce kada dođu na vašu web stranicu i zato mora biti poseban, atraktivan i pogodan za pretrazivace ali i browsere.

Osim dizajna stranice, Photoshop se koristi i za izradu Loga. Svaka firma ima svoj jedinstveni grafički potpis kojim se obeležava – svoj Logo. Na vaš zahtev izrađujemo jedinstveni Logo za vašu firmu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *